CONTINUTUL CURSULUI: Cursul „Siguranta Operatiunilor de Ridicare” prezinta principalele riscuri asociate operatiunilor de ridicare si explica masurile necesare ce se impun pentru mentinerea celor mai inalte standarde de siguranta si securitate in munca.

OBIECTIVELE CURSULUI: La finalizarea cu succes a cursului, participantii vor putea demonstra cunostinte de baza despre urmatoarele: responsabilitatile generale ale functiilor implicate in operatiunile de ridicare, atat la nivel de executie, cat si de supervizare, regulile aplicabile, precum si organismele de reglementare in acest domeniu (reprezentant LOLER, legator de sarcina, banksman), identificarea pericolelor, analiza riscurilor specifice operatiunii, permise de lucru si Planul de Ridicare. Participantii vor putea descrie principalele pericole asociate cu echipamentele de ridicare si legarea sarcinilor, vor putea efectua verificari inainte de utilizarea echipamentelor de verificare, vor putea identifica defectiunile vizibile cu ochiul liber si vor putea descrie procedurile corecte de legare a sarcinilor.

GRUPUL TINTA: Cursul este recomandat personalului implicat in operatiuni de ridicare si legare si in operatiuni cu macaraua, ex. Supervizori, echipa de punte, macaragii, banskman, legatori de sarcina.

DURATA: 1 zi

CERTIFICARE: Certificat GSP Training, valabil 2 ani

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 272, mobil +40 725 402 822.