CONTINUTUL CURSULUI: Persoanele ce detin certificate de Macaragiu Offshore Stagiul 2 sau Stagiul 3 valabile, emise de un furnizor de formare recunoscut in industrie, pot participa la 1 zi de evaluare practica in vederea re-certificarii Stagiu 2. Candidatii trebuie sa demonstreze ca stapanesc tehnicile de operare pentru a contribui astfel la sistemul de siguranta integrata de lucru, ca pot efectua verificarile si inspectiile necesare inainte de inceperea lucrului, operatiuni de transfer si de ridicare sarcini pe/ de pe pozitie, si sa raspunda la semnale manuale si instructiuni radio.

OBIECTIVELE CURSULUI: La finalul examenului de re-certificare Stagiu 2, participantii pot efectua operatiuni de incarcare/ descarcare platforma-nava si de aprovizionare a navelor sub supravegherea unui operator macara competent inainte de fi evaluati pentru Stagiul 3.

CERTIFICARE:  Certificat SURVIVEX, valabil 2 ani.

DURATA: 2 zi

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 272, mobil +40 725 402 822.