CONTINUTUL CURSULUI: Candidatii vor dobandi cunostinte teoretice solide cu privire la legislatia de sanatate si siguranta, terminologia de baza macara, principii de stabilitate, principiile mecanice de baza, dispozitivele de siguranta, lucru in conditii de siguranta, codul de semnale conform Standardului Britanic 7121, indicatori de sarcina maxima, verificari pre-operaționale/ proceduri de oprire de urgenta si notiuni introductive despre cablurile si accesoriile de ridicat.

In instruirea practica, candidatii vor dobandi tehnici de exploatare a sistemelor de siguranta integrate, vor parcurge si invata pasii si importanta controalelor obligatorii inainte de pornire si a inspectiilor periodice, vor efectua
operatiuni de transfer si pozitionare a diferitelor tipuri de incarcaturi, vor invata modul corect de raspuns
la semnalele manuale si instructiunile prin statia radio.

CERTIFICARE: certificat recunoscut international, valabil 2 ani, emis de un furnizor extern.

DURATA: 5 zile.

CERINTE: Cunostinte de baza in domeniul operatiunilor de ridicare.

METODA DE INSTRUIRE: teoretica si practica (folosind o macara piedestal off-shore)

GRUPURI TINTA: timonieri, echipa punte, sefi de echipaj, personal care are nevoie sa dobandeasca cunostinte in domeniul operatiunilor de ridicare si un certificat recunoscut la nivel international.

GRUP TINTA:  Podari, Sondori punte, lucratori in foraj care participa la acest tip de curs pentru prima data.

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 272, mobil +40 725 402 822.