CONTINUTUL CURSULUI:
Pe parcursul a 4 zile de instruire, participantii vor parcurge urmatoarele cursuri:
– IADC Rig Pass
– Lucru la Inaltime – Salvare
– Lucru in Spatii Inchise – Salvare
Prin acest pachet de instruire, intreg personalul implicat in activitati de lucru la inaltime si in spatii inchise, precum si cei ce supervizeaza aceste operatiuni, vor obține o mai buna intelegere teoretica si practica cu privire la modul de utilizare a tehnicilor si echipamentelor pentru lucru la inaltime, cu privire la tehnicile si echipamentele pentru activitatile de evacuare descendenta fara a obtine rappel de salvare, cu privire la tehnicile si echipamentele de acces, de lucru si de ridicare in / din spatii inchise. Delegatii vor efectua o evaluare teoretica si practica.

OBIECTIVELE CURSULUI: La finalizarea cursului, participantii vor fi in masura sa ia toate masurile de precautie necesare pentru a efectua si/ sau supraveghea activitatile de lucru la inaltime si/ sau in spatii inchise in conditii de siguranta. De asemenea, ei vor fi capabili sa se salveze pe ei insisi și pe alti membri ai echipei, in cazul unei situatii de urgenta care implica lucrul la inaltime sau in spatii inchise
Principalul avantaj al pachetului de instruire este optimizarea timpului de instruire, in acelasi timp asigurand parcurgerea tuturor temelor de studiu necesare si atingerea unui grad avansat de intelegere a operatiunilor, abilitatilor si procedurilor aplicabile in industrie.

CERTIFICARE: Aplicabila fiecarui curs din pachet

DURATA: 4 zile

PERSONAL TINTA: Toti ce implicati in activitati de lucru la inaltime si in spatii inchise, precum si cei ce supervizeaza aceste operatiuni.

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.