Acest curs este oferit de GSP Training Center in parteneriat cu CERONAV (Centrul Roman pentru Instruirea Personalului Navigant). Lucrul pe o platforma petroliera de offshore implica o instruire specifica si anume competente care sa asigure ca operarea zilnica precum si raspunsul in situatii de urgenta se deruleaza in conditii optime de profesionalism si siguranta. Acest program de instruire a fost proiectat tocmai pentru a veni in intimpinarea cerintelor minime in ceea ce priveste instruirea si evaluarea initiala a acelui personal fara experienta in industria petroliera de offshore.

CONTINUTUL CURSULUI: Pe durata cursului BOSIET, participantii vor intelege si constientiza, la un nivel de baza, ceea ce inseamna siguranta si raspunsul in cazuri de urgenta la bordul instalatiilor petroliere de offshore.

OBIECTIVELE CURSULUI: Astfel la finalul cursului, participantii vor fi capabili sa identifice pericolele specifice instalatiilor de petrol si gaze de offshore, sa explice riscurile potentiale asociate cu aceste pericole si care sunt mijloacele de control pentru eliminarea si reducerea riscurilor, sa identifice regulamentele cheie din offshore in ceea ce priveste siguranta si sa conceptele de baza ale managementului de siguranta, sa demonstreze, intr-un mediu simulat, ca pot utiliza echipamentul de siguranta, si sa urmareasca procedurile de pregatire pentru/ si in timpul unor situatii de urgenta in elicopter- un accent deosebit fiind pus pe evacuarea dintr-un elicopter ce a suferit o prabusire controlata in apa, sa demonstreze tehnicile de supravietuire in apa si cele de acordare a primului ajutor medical, sa demonstreze ca pot utiliza echipamentul de baza pentru lupta contra incendiilor si sa practice tehnicile de autosalvare in situatii cu vizibilitate redusa (de ex. zone inundate in fum).

CERTIFICARE: OPITO, valabil 4 ani

DURATA: 3 zile

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.