ROV-simulator-2DENUMIREA CURSULUI: “Operarea vehiculelor subacvatice comandate de la distanta – Nivel Introductiv”

CONTINUTUL CURSULUI:  Participantii se vor familiariza cu codul de buna practica pentru operarea eficienta si in conditii siguranta a vehiculelor subacvative comandate de la distanta (ROV), aspectele de mediu relevante pentru operatiunile cu ROV, tipurile de operatiuni ce se pot desfasura cu ROV, procesele de certificare si mentenanta a echipamentelor, precum si cu categoriile de personal implicate in operarea ROV si responsbilitatile acestora. Pe parcursul cursului, participantii vor aplica cunostintele dobandite prin scenarii realiste de pilotare si operare realizate cu ajutorul simulatorului ROV WMAX – Perry Slingsby.

OBIECTIVELE CURSULUI: La finalul instruirii, participantii vor putea demonstra cunostinte de baza despre aplicabilitatea vehiculelor subacvatice comandate de la distanta, precum si despre operarea, mentenanta si certificarea acestor echipamente.

DURATA: 25 zile lucratoare.

GRUP TINTA: Personal offshore ce doreste sa dobandeasca cunostinte despre operatiunile ROV si pilotarea acestor echipamente.

CERINTE MINIME: Curs „Sisteme electrice de medie si inalta tensiune”

CERTIFICARE: Certificat GSP Training, valabil 2 ani.

Important : GSP Training nu ofera practica offshore in urma efectuarii acestui curs.

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.