CONTINUTUL CURSULUI: Cursul asigura personalului ce desfasoara si/ sau supervizeaza lucrari la inaltime o mai buna intelegere teoretica a tehnicilor si echipamentelor de lucru, precum si ocazia de pune in practica aceste cunostinte. Cursul se concentreaza pe salvarea unui coleg aflat in pericol, respectiv pe instructajul de salvare din situatii intalnite in general la locul de munca. Cei care participa la acest curs sunt invatati sa evalueze situatia si sa ia in considerare toate optiunile disponibile inainte de a incerca o salvare. Instruirea se concentreaza pe tehnicile de coborare si tractiune, fara a acoperi si rapelul de salvare.

OBIECTIVELE CURSULUI: La finalul cursului, participantii vor putea lua toate masurile de siguranta necesare pentru a desfasura si/ sau superviza lucrari la inaltime. De asemenea, vor putea actiona correct pentru salvarea proprie sau a unui coleg aflat in dificultate de pe o structura inalte sau platforma.

CERTIFICARE: CAPITAL SAFETY, valabil 2 ani

DURATA: 2 zile

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.