CONTINUTUL CURSULUI: Acest curs este oferit de GSP Training Center in parteneriat cu CERONAV (Centrul Roman pentru Instruirea Personalului Navigant). Scopul cursului HUET ce include EBS-ul, este acela de a pregati acel personal ce urmeaza sa se deplaseze cu elicopterul spre si dinspre platformele petroliere de offshore sau navele de asistenta si suport ale acestora. Instruirea are un caracter specializat cu privire la cerintele de dinainte si din timpul zborului cu elicopterul si de asemenea, cu privire la cunostintele si abilitatile ce trebuie dobandite in legatura cu raspunsul in caz de urgenta, cu un accent deosebit pe  modul de evacuare dintr-un elicopter scufundat in apa.

OBIECTIVELE CURSULUI: Toti cursantii ce absolva cu succes cursul sa fie capabili sa demonstreze, intr-un mediu simulat, ca pot utiliza echipamentul de siguranta, ca pot urma procedurile pentru pregatirea in vederea unei situatii de urgenta si ca actioneaza corespunzator in cazul aparitiei unei asemenea situatii, punand acces deosebit pe evacuarea dintr-un elicopter scufundat in apa.

CERTIFICARE: OPITO, valabil 3 ani.

DURATA: 1 zi

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.