CONTINUTUL CURSULUI: Acest curs ofera participantilor informatiile necesare pentru a putea recunoaste si evalua in mod corespunzator riscurile asociate lucrului in atmosfera cu H2S. Cursul prezinta proprietatile gazului H2S, riscurile pentru sanatate asociate expunerii, metodele de detectare si de monitorizare, precum si limitele de expunere acceptabile. Participantii vor afla despre aparatele de respirat portabile, planificarea de urgenta si metodele de salvare utilizate pentru a ajuta victimele supraexpunerii la H2S si vor invata cum sa utilizeze echipamentul de protectie inviduala, cum ar fi un aparat respirator autonom (SCBA) si sistemele de respiratie cu aductiune de aer proaspat de la distanta (SABA).

OBIECTIVELE CURSULUI: La finalizarea cu success a cursului, participantii vor putea demonstra cunostinte de baza despre proprietatile H2S, riscurile asociate expunerii, meodele de detectare si monitorizare a nivelului de H2s, precum si limitele de expunere acceptabile. Totodata, vor putea sa foloseasca corect un aparat de respirat autonom.

CERTIFICARE: Certificat GSP Training,  valabil 2 ani.

DURATA: 4 ore

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.