CONTINUTUL CURSULUI: Cursul asigura participantilor o mai buna intelegere a tehnicilor si echipamentelor pentru acces, lucru si operatiuni de ridicare in/ din spatii inchise. Participantii vor invata, printre altele, despre categoriile de spatii inchise, comunicarea si actiunile de urgenta, sistemul de lucru in siguranta/ echipamentul individual de protectie/ permisul de lucru, caracteristicile echipamentului si limitarile acestuia, folosirea corecta a scarilor (intrare/ iesire pe ax vertical), a tripodului si troliului, operatiuni in vizibilitate zero, folosirea corecta a tehnicilor de esantionare a detectoarelor de gaz, precum si a aparatului respirator de salvare. Se exerseaza accesul/ iesirea din spatii inchise si selectarea, folosirea, verificarea și gestionarea aparatului respirator, ca și calcularea duratei de folosire.

OBIECTIVELE CURSULUI: La finalul cursului, participantii vor putea lua toate masurile de siguranta necesare pentru a desfasura si/ sau supraveghea activitati de lucru in spatii inchise. Totodata, vor putea efectua operatiuni de salvare proprie sau a colegilor in situatii de urgenta in spatii inchise.

CERTIFICARE: Certificat CAPITAL SAFETY, valabil 2 ani

DURATA: 2 zile

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.