CONTINUTUL CURSULUI: Cursul isi propune sa familiarizeze participantii cu principiile de functionare ale sistemelor si subansamblurilor electrice din componenta ansamblurilor Top-Drive de curent continuu si curent alternativ, inclusiv solenoizi, senzori, traductori, elemente de actionare, encodere, etc. Se acorda o atentie deosebita conceptelor folosite in operatiunile de montare, instalare, punere in folosinta, testare, reglare si diagnosticare a ansamblurilor Top-Drive de curent continuu, cat si de curent alternativ.

OBIECTIVELE CURSULUI: La finalul cursului, participantii vor putea efectua cu succes operatiuni de mentenanta electrica, teste, reglaje si diagnosticare pentru ansamblurile Top-Drive de curent continuu, cat si de curent alternativ.

GRUPUL TINTA: Cursul se adreseaza electricienilor de sonda, electronistilor, supervizorilor de mentenanta preventiva si sefilor electrici.

DURATA: 5 zile

CERTIFICARE: Certificat ARMOS EXIM & GSP Training, valabil 2 ani.

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.