CONTINUTUL CURSULUI: Acest curs isi propune sa familiarizeze participantii cu principiile mecanice si hidraulice de operare ale ansamblurilor TDS 8, 9 & 11 SA. Se acorda o atentie deosebita conceptelor folosite in operatiunile de montare, instalare, punere in folosinta, testare, reglare si diagnosticare a ansamblurilor Top Drive NOV TDS 8, 9 & 11 SA. De asemenea, cursul cuprinde informatii despre sistemele PH cu care aceste Top-Drive-uri sunt echipate in mod obisnuit: PH-50, PH-75, PH-100.

OBIECTIVELE CURSULUI: La finalul cursului, participantii vor putea efectua cu succes operatiuni de mentenanta mecanica, teste, reglaje si diagnosticare pentru ansamblurile Top-Drive NOV de curent alternativ.

CERTIFICARE: Certificat ARMOS EXIM & GSP Training, valabil 2 ani.

DURATA: 5 zile

GRUP TINTA:  Cursul se adreseaza mecanicilor de sonda, supervizorilor de mentenanta preventiva si sefilor mecanici.

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.