DESCRIEREA PROGRAMULUI: GSP Training Center, in parteneriat cu Grup Servicii Petroliere S.A., organizeaza Stagiul de familiarizare la bordul navelor GSP echipate cu sistem de pozitionarea dinamica DP1 sau DP2, conform cerintelor Nautical Institute.

OBIECTIVELE PROGRAMULUI: Stagiul de familiarizare la bord are ca obiective indeplinirea de catre candidat a conditiilor  pentru efectuarea si promovarea cursului DP Advanced, in conformitate cu cerintele Nautical Institute.

GRUP TINTA:  Stagiul de familiarizare se adreseaza absolventilor cursului DP Basic in cadrul unui centru de instruire acreditat Nautical Institute.

DURATA PROGRAM: Minimum 60 de zile (pentru absolventii DP Basic din 2015).

Stagiul de familiarizare poate fi efectuat intr-o singura perioada de ambarcare, fie pe parcursul mai multor perioade de ambarcare, in functie de programul operational al navelor echipate cu sistem DP.

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.