CONTINUTUL CURSULUI: Acest curs este un program de informare a noilor angajati care vor lucra/ lucreaza la bordul navelor si care trebuie sa dobandeasca cunostinte de baza despre lucrul in siguranta la bordul navelor. De asemenea instruirea prezinta regulamentele locale si de stat din industrie, precum si alte recomandari speciale.

OBIECTIVELE CURSULUI: La incheierea cursului, participantul va putea demonstra cunostinte generale despre: regulamentele in vigoare din domeniul sigurantei lucrului, politici generale si GSP privind siguranta la locul de munca, proceduri de raportare a incidentelor si a protectiei mediului, relatiile de lucru dintre contractor si client, responsabilitatile angajatilor, politici privind echipamentul de protectie si metode de a analiza un risc.

CERTIFICARE: Certificat GSP Training, valabil 2 ani.

DURATA: Cursul dureaza 1 zi, avand un minim un numar de  8 ore de instruire. Testarea dureaza aproximativ 1 ora.

GRUP TINTA:  Personal navigant, nou angajat, care trebuie sa cunoasca sistemul de management al calitatii companiei precum si notiuni de baza legate de aspect ce privesc siguranta personala si a mediului inconjurator.

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.