CONTINUTUL CURSULUI: Cursul de limba engleza generala si comunicare va ajuta sa gestionati orice situatie in viata reala. Fie ca este vorba de o discutie pe strada, in avion, la cina sau chiar un interviu, cursurile noastre te vor ajuta sa intelegi si sa te faci inteles.

NIVEL DIFICULTATE: elementar / pre-intermediar / intermediar

OBIECTIVELE CURSULUI: Intelegerea unui film, a unui cantec, a unei intrebari adresate pe strada sau de catre un oficial pe aeroport, sau gasirea unui loc de munca mai bun si contactul cu oameni din alte culturi vor fi facilitate de stapanirea unei  limbi straine.

CERTIFICARE: Diploma de absolvire

DURATA: 30 ore

CERINTE: Cursul se va desfasura pe baza unui manual adecvat, atent ales si va contine teste periodice de evaluare a progresului, concentrandu-se asupra dezvoltarii abilitatilor de comunicare, ascultare si scriere, pe teme de engleza generala.

METODA DE INSTRUIRE: Metodele de predare folosite sunt interactive, dinamice, comunicative si mai ales eficiente, determinand progresul cursantului inca de la primele sedinte. Acesta este stimulat sa se implice activ la lectii, sa intrebe, sa comunice. Astfel, impreuna vom invata sa comunicam in diferite contexte:

  • pe strada
  • la diverse intalniri
  • la magazin
  • in aeroport
  • la telefon
  • in cadrul corespondentei, etc.

GRUP TINTA: Aceste cursuri sunt recomandate tuturor acelora care doresc sa asimileze si sa isi consolideze cunostintele de limba engleza care sa le permita sa se descurce cu succes in diverse situatii.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.