CONTINUTUL CURSULUI: Cursul de limba engleza pentru straini este special conceput pentru cei care doresc sa invete limba romana. Veti invata sa comunicati in situatii diferite de zi cu zi si sa scrieti corect in limba romana.

OBIECTIVELE CURSULUI: La sfarsitul perioadei de pregatire cursantii vor fi capabili sa vorbeasca/ scrie/ inteleaga limba romana conform nivelului de pregatire si limbajului ales (general/specific).

CERTIFICARE: Diploma de absolvire a cursului

DURATA: 30 ore

CERINTE: Cursul se adreseaza persoanelor de alta nationalitate decat cea romana, ce cunosc limba engleza si sunt interesate sa invete corect, din toate punctele de vedere, limba romana.

METODA DE INSTRUIRE: Imaginati-va limba romana ca pe o structura arhitectonica cu doua componente suprapuse. Prima este alcatuita din structura de rezistenta si din materialul de constructie. A doua este fatada ce ofera limbii romane profilul sau unic. In domeniul lingvistic, structura de rezistenta inseamna reguli gramaticale, principii fonetice, clase lexicale. Materialul de constructie sunt, bineinteles, cuvintele din fondul principal lexical (aproximativ 2000). Fatada este vorbirea in sine a limbii romane, intr-o multitudine de situatii cotidiane.

GRUP TINTA: Aceste cursuri sunt recomandate tuturor acelora care doresc sa asimileze si sa-si consolideze cunostintele de limba romana care sa le permita sa se descurce cu succes in diverse situatii.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.