CONTINUTUL CURSULUI: Cursul se adreseaza personalului care lucreaza in turism si gastronomie.

OBIECTIVELE CURSULUI: Cu acest curs veti invata sa comunicati mai eficient atat cu clientii cat si cu alti angajati, in diferite situatii de munca. Va veti familiariza cu numele unor diverse produse alimentare, ingrediente, ustensile si tehnici de bucatarie in limba engleza. Acest curs urmareste sa-i dezvolte cursantului capacitatea de a da informatii si de a raspunde la solicitarile clientilor, de a redacta documente specifice activitatilor din domeniu, de a intelege si evalua oferte de tour-operating, de a intelege si descrie exact locatii, hoteluri, servicii, de a intelege si descrie exact serviciile de catering.

CERTIFICARE: Diploma de absolvire a cursului

DURATA: 30 ore

CERINTE: Acest curs se adreseaza personalului care lucreaza in turism, industria hoteliera si deservire.

METODA DE INSTRUIRE: Toate aceste cursuri specializate ofera flexibilitate in abordarea tematicii, a situatiilor de comunicare exersate si a modului de desfasurare.

GRUP TINTA:  Aceste cursuri sunt recomandate tuturor acelora care doresc sa asimileze si sa-si consolideze cunostintele de limba engleza in domeniul hotelier si deservire. Cunostintele dobandite in urma cursului le vor permite sa se descurce cu succes in diverse situatii.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.