CONTINUTUL CURSULUI: Acest curs este conceput pentru oricine participa la un interviu de angajare in limba engleza. Veti invata cum sa raspundeti cel mai bine la cele mai frecvente intrebari de interviu si va veti creste sansele de a obtine locul de munca dorit.

OBIECTIVELE CURSULUI: Obtinerea unui job mai bun si urmarea unei cariere de succes depinde in foarte mare masura de stapanirea limbii engleze. Pe langa un CV impecabil este nevoie si de cunostinte solide de limba engleza fluenta si incredere in exprimare, pentru a face cea mai buna impresie in cadrul interviului de angajare. Cu noi si cu ajutorul cursului de limba engleza pentru interviu discutia cu angajatorul va deveni una foarte placuta iar rezultatul obtinut va fi pe masura asteptarilor!

CERTIFICARE: Diploma de absolvire

DURATA: 30 ore

CERINTE: Cursul puncteaza toate intrebarile si raspunsurile intalnite in majoritatea interviurilor de angajare; fie ca este vorba de experienta personala, puncte forte, abilitati sau responsabilitati anterioare, vei invata cum sa transpui orice raspuns in limba engleza si, ce e mai important, sa faci in asa fel incat discutia sa fie una naturala.

METODA DE INSTRUIRE: Pe langa manuale si materiale absolut necesare pentru pregatire, iti oferim de asemenea explicatii de gramatica foarte usor de urmarit, exemple comune, expresii cheie, terminologie de afaceri si multe altele. Iti vom oferi chiar sfaturi in legatura cu ce este cel mai bine sa spui in timpul interviului si cum sa raspunzi intrebarilor capcana.

GRUP TINTA: Aceste cursuri sunt recomandate tuturor acelora care doresc sa asimileze si sa isi consolideze cunostintele de limba engleza care sa le permita sa se descurce cu succes in diverse situatii.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.