CONTINUTUL CURSULUI: Cursul de engleza pentru examene (FCE, CAE, IELTS) pune accentul pe dezvoltarea acelor aptitudini cerute de aceste testari speciale pentru care va punem la dispozitie toate resursele necesare pentru a reusi.

OBIECTIVELE CURSULUI: In cadrul cursului vom acoperi tot ceea ce trebuie sa cunoasteti si pentru testul ales si vom insista pe toate abilitatile (ascultare, scriere, citire sau vorbire).

DURATA: 30 ore

CERINTE: Nivelul de cunostinte de la care se incepe pregatirea este foarte important, de aceea este necesara o pre-testare.

METODA DE INSTRUIRE: Pentru oricare din examenele de mai sus va oferim nu numai materialele de care aveti nevoie (carti de gramatica, modele de teste, exercitii de ascultare, manuale de studiu si caiete de lucru de la cele mai prestigioase edituri), dar mai ales pregatirea de care aveti nevoie.

GRUP TINTA: Aceste cursuri se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa obtina o certificare recunoscuta international in ceea ce priveste cunoasterea limbii engleze.

ISO_9001_COL