CONTINUTUL CURSULUI: Cursul acopera o gama larga de domenii, cum ar fi inginerie, utilaje, echipamente, instalatii, etc. Veti invata terminologia care va intereseaza si veti fi capabil sa comunicati cu usurinta in diverse situatii de munca.

NIVEL DIFICULTATE: elementar / pre-intermediar / intermediar

OBIECTIVELE CURSULUI: La sfarsitul perioadei de pregatire cursantii vor fi capabili sa vorbeasca/ scrie/ inteleaga limba engleza conform nivelului de pregatire si a limbajului ales (general/specific).

CERTIFICARE: Diploma de absolvire a cursului

DURATA: 30 ore

CERINTE: Cursul se adreseaza persoanelor cu diferite atributii tehnice care doresc sa-si perfectioneze nivelul de cunostinte al termenilor tehnici din limba engleza. La inceputul fiecarei serii se va face gruparea cursantilor pe nivele de pregatire, dupa o testare prealabila.

METODA DE INSTRUIRE: Metodele de predare folosite sunt interactive, dinamice, comunicative si mai ales eficiente, determinand progresul cursantului inca de la primele sedinte. Acesta este stimulat sa se implice activ la lectii, sa intrebe, sa comunice. Exercitiile individuale, in doi sau in grup simuleaza situatii reale, determinand implicarea cursantului.

GRUP TINTA: Aceste cursuri sunt recomandate tuturor acelora care doresc sa asimileze si sa-si consolideze cunostintele de limba engleza tehnica care sa le permita sa se descurce cu succes in diverse situatii la locul de munca.