CONTINUTUL CURSULUI: Acest curs urmareste imbunatatirea vocabularului specific industriei, care va va ajuta sa evitati orice neintelegeri pe mare. Cursul acopera domenii care includ comunicatiile de primejdie, urgenta si siguranta, operațiunile portuare, comunicatii de bord si interactiuni sociale.

NIVEL DIFICULTATE: elementar / pre-intermediar / intermediar

OBIECTIVELE CURSULUI: Obiectivul acestui curs este stabilirea nivelului minim de competente lingvistice in limba engleza generala si maritima a personalului din transporturi navale conform cu cerintele Codului ISM si Conventiei STCW.

CERTIFICARE: Diploma de absolvire

DURATA: 30 ore

CERINTE: Cursul se va desfasura pe baza unui manual adecvat, atent ales si va contine teste periodice de evaluare a progresului, concentrandu-se asupra dezvoltarii abilitatilor de comunicare, ascultare si scriere, pe teme de engleza maritima.

METODA DE INSTRUIRE: Formatorul te va ajuta la exersarea abilitatilor de vorbire, ascultare, citire, scriere, cat si la intelegerea regulilor gramaticale, prin explicatii accesibile, urmarind metoda interactiva si activa de predare. Toate acestea sunt atent verificate prin dialog constant, teme de casa si diferite proiecte.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.