CONTINUTUL CURSULUI: Acest curs isi propune sa ofere practicienilor cu experienta in managementul sigurantei o noua perspectiva cu privire la modul de clasificare si de investigare a accidentelor si incidentelor in mod eficient, concentrandu-se pe modele de incidente consacrate (teoria Domino, teoria Svaiter, odelul sistemic), echipa de ancheta, strangerea de probe, analiza datelor, analiza cauzelor, tulburarea de stres post-traumatic, IADC ISP. Cele mai multe dintre sectiunile de curs vor necesita implicarea participanților in exercitii practice legate de tema de discutie.

PUBLIC TINTA: In special sefii de departamente, Specialistii HSE, Manageri/ Coordonatori, PDU, Coordonatorii Echipelor de Interventie in Situatii de Urgenta.

OBIECTIVELE CURSULUI: La finalul cursului, participantii vor putea demonstra cunostinte avansate cu privire la clasificarea si investigarea accidentelor si incidentelor.

DURATA: 2 zile

CERTIFICARE: Certificat GSP Training  valabil 2 ani

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.