CONTINUTUL CURSULUI: Acest curs isi propune sa raspunda punctual nevoilor de instruire in domeniul sigurantei ale beneficiarilor nostri. Prin echipa sa de instructori cu vasta experienta operationala si de predare, GSP Training realizeaza o radiografie a riscurilor specifice locurilor de munca ale beneficiarilor si, impreuna cu participantii la instruire, identifica si evalueaza riscurile specifice si stabilesc actiunile preventive necesare, precum si bunele practici de siguranta si securitate in munca.

OBIECTIVELE CURSULUI: La finalizarea cu succes a cursului, participantii vor putea sa demonstreze cunostinte de baza cu privire la urmatoarele: identificarea, evaluarea si prevenirea riscurilor, norme generale cu privire la siguranta si sanatatea in munca, responsabilitatile angajatilor, comportamente in conditii de siguranta, sistemul permiselor de lucru, norme si metode de izolare, bune practici in operatiunile de ridicare, lucrul cu substante periculoase.

DURATA: 1 1/2 zile.

CERTIFICARE: Certificat GSP Training, valabil 2 ani.

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.