IADC Rig Pass este un program de informare a personalului de la bordul platformelor petroliere, in urma caruia acestia dobandesc cunostinte de baza despre operatiunile de la platforma, riscurile specifice si modalitatile de identificare si prevenire a acestora.

CONTINUTUL CURSULUI: Instruirea prezinta regulamentele locale si de stat din industrie, precum si alte recomandari speciale. La incheierea cursului, participantul va putea demonstra cunostinte generale despre: regulamentele in vigoare din domeniul sigurantei lucrului, politici generale privind siguranta la locul de munca, proceduri de raportare a incidentelor si de protectia mediului, relatiile de lucru dintre contractor si client, responsabilitatile angajatilor.

CERTIFICARE: IADC

DURATA: Minim 8 ore de pregatire

CERINTE: Cunostinte de baza in domeniul offshore

METODA DE INSTRUIRE: Teoretica

GRUP TINTA: Personalul din industria offshore care este interesat de norme si protectia mediului, regulamente din domeniul sigurantei, politici ale locului de munca privind siguranta si mediul.

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.