CONTINUTUL CURSULUI: Participantii vor dobandi cunostinte de baza despre industria de foraj, terestru si/ sau marin, cu privire la operatiunile specifice si riscurile asociate acestora, echipamentele de siguranta necesare, precum si despre regulamentele de siguranta nationale si internationale aplicabile. Se acorda o atentie deosebita evaluarii si prevenirii riscurilor in toate operatiunile specifice, de foraj, legare si ridicare si in situatii de urgenta.

OBIECTIVELE CURSULUI: Participantii, chiar si cei fara experienta in domeniu, vor putea recunoaste riscurile specifice si vor putea identifica masurile de prevenire si remediere corecte, precum si echipamentele de siguranta adecvate activitatii lor.

DURATA: 2 zile

CERTIFICARE: Certificat GSP Training, valabil 2 ani.

GRUP TINTA: Personal fara experienta (in domeniul sigurantei) in industria de foraj.

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40725 402 822.