CONTINUTUL CURSULUI: Cursul asigura cunostintele teoretice si practice necesare pentru o buna intelegere a presiunilor la sonda si a metodelor de controlul sondei ce se impun. Participantii au oportunitatea sa aplice cunostintele dobandite in scenarii realiste de controlul sondei, pe simulatorul de foraj DrillSIM 6000. Instructorii GSP Training au o vasta experienta in domeniu si acreditari internationale si asigura un echilibru optim intre instruirea teoretica, studiul individual, discutiile de grup si practica pe simulator.

OBIECTIVELE CURSULUI: Candidatii vor dobandi cunostinte solide de controlul presiunilor si cum se aplica acestea in situatii de controlul sondei.

CERTIFICARE: Certificat GSP Training, valabil 2 ani

DURATA: 3 zile

GRUP TINTA:  Cursul se adreseaza personalului operational si supervizorilor implicati in operatiuni de foraj/ interventii la sonda: sefi de platforma, superintendenti de foraj, supervizori, ingineri de foraj, sondori sefi si ajutori de sondor sef care doresc o mai buna intelegere a presiunilor la sonda si a metodelor de controlul sondei.

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.