CONTINUTUL CURSULUI: Cursul asigura participantilor o mai buna intelegere a situatiilor si factorilor ce pot duce la prinderea garniturii de foraj si a masurilor ce trebuie luate pentru prevenirea si remedierea acestor situatii. Prin instructorii sai cu vasta experienta si acreditare internationala, GSP Training asigura un echilibru optim intre instruirea teoretica, lucrul individual, studiul de caz prin discutii de grup si practica pe simulatorul de foraj de ultima generatie, DrillSIM 6000. In acest curs de 3 zile participantii vor putea aplica cunostintele dobandite in scenarii realiste de prevenire si remediere a situatiilor de prindere a garniturii de foraj.

OBIECTIVELE CURSULUI: Participantii vor dobandi cunostinte solide cu privire la cauzele ce duc la prinderea garniturii de foraj, precum si a semnelor de avertizare asupra posibilelor probleme la sonda. Se acorda o importanta deosebita interpretarii corecte a semnalelor inregistrate in timpul forajului, actiunilor preventive si corective necesare, mai ales in exercitiile practice pe simulatorul de foraj, precum si importantei comunicarii si lucrului in echipa. Obiectivul principal este de a asigura evitarea incidentelor ce se soldeaza cu oprirea lucrului si, respectiv, cu pierderea ratei zilnice.

METODA DE INSTRUIRE: Instruire teoretica, studiu de caz, practica pe simulatorul de foraj DrillSIM 6000.

CERTIFICARE: Certificat GSP Training, valabil 2 ani.

DURATA: 3 zile

GRUP TINTA: Echipa de foraj, de la ajutor de sondor sef la inginer de foraj, functiilor cu rol de supervizare in forajul marin si terestru.

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.

ISO_9001_COL-e1431090181826[1]