CONTINUTUL CURSULUI: Acest curs cuprinde notiuni despre operarea echipamentelor de foraj, despre operarea in siguranta a sistemelor electronice si teoria operatiunilor. Candidatii vor dobandi cunostinte referitoare la recunoasterea alarmelor, identificare si service precum si a actiunilor ce trebuie intreprinse. Pe parcursul cursului se vor discuta probleme referitoare la detectarea defectiunilor din sistem si mentenanta. Cursul se concentreaza pe notiuni generale de operare a scaunului cyber chair, descrierea fiecarei component din cadrul sistemului integrat; furnizarea de servicii de mentenanta prin inspectii generale si verificari de rutina.

CERTIFICARE: Certificat GSP Training, valabil 2 ani.

DURATA: 11  zile.

CERINTE: Cunostinte de baza in domeniul forajului si cunostinte despre echipamentele de foraj.

METODA DE INSTRUIRE: teoretica si practica (simulator DrillSIM 6000)

GRUP TINTA : superintendenti, supervizori, ingineri foraj, sefi platforma, sondori sefi, asistenti sondor sef, podari, personal care trebuie sa dobandeasca notiuni legate de mentenanta generala si calibrarea comenzilor TDS.

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.