CONTINUTUL CURSULUI: Noul curs de familiarizare IWCF Nivel 1 este primul curs online, gratuit despre istoria forajului, operatiuni de foraj si controlul sondei. Ca urmare a recomandarilor Asociatiei Internationale a Producatorilor de Petrol si Gaze (IOGP) cuprinse in Raportul 476 elaborat dupa tragedia Macondo, acest curs se incadreaza in eforturile IWCF de a spori nivelul de intelegere a modului de producere a manifestarilor eruptive, a consecintelor acestora si a metodelor de prevenire. Cursul IWCF Nivel 1 cuprinde 7 module, dupa cum urmeaza:

Modulul-1: Industria de Petrol si Gaze. Prezentare generala
Modulul-2: Ciclul de Viata al unei Sonde
Modulul-3: Tipuri de Platforme de Foraj
Modulul-4: Controlul Sondei in timpul Operatiunilor de Foraj
Modulul-5: Interventii la Sonde si Operatiuni de Reconditionare Sonde
Modulul-6: Controlul Presiunilor in timpul Interventiilor la Sonda
Modulul-7: Concluzii

OBIECTIVELE CURSULUI: La finalul acestui curs candidatii vor dobandi cunostinte de baza din domeniul forajului si controlului sondei.

CERTIFICARE: Fiecare modul se incheie cu un Test de Verificare a cunostintelor dobandite. La finalul celor 7 module, candidatii dau un examen succint, cu nota de trecere 70%+ . Dupa finalizarea cu succes a examenului, puteti imprima Certificatul IWCF Nivel 1 de acasa!

METODA DE INSTRUIRE: Online

GRUP TINTA: Personal cu rol secundar in operatiunile de foraj, precum personalul administrativ sau al subcontractorilor. Acest curs poate fi un instrument util si pentru proaspetii absolventi ai unei universitati de petrol si gaze care doresc sa intre in industrie sau pentru cei care sunt pur si simplu interesati de controlul sondei.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.