CONTINUTUL CURSULUI: Cursul introductiv IWCF Nivel 2 se adreseaza personalului care trebuie sa isi imbunatateasca cunostintele in domeniul operatiunilor de foraj si al controlului sondei, prin informatii legate de teorie, practica si echipament.

OBIECTIVELE CURSULUI: La finalul acestui curs candidatii vor dobandi cunostinte solide legate de echipament, principii si proceduri in domeniul controlului sondei de foraj rotativ.

CERTIFICARE: Certificat International Well Control Forum (IWCF), valabil 5 ani.

DURATA: 5 zile, dupa cum urmeaza: 4 zile curs, 1 zi examen.

CERINTE: Se recomanda experienta in functia de sondor punte sau minime cunostinte tehnice.

ACCENT: Cursul IWCF Nivel 2 permite tuturor celor care lucreaza in domeniul forajului sa dobandeasca cunostinte teoretice asupra presiunii fluidelor din sonda, asupra tehnicilor si echipamentelor de prevenire a eruptiilor.

METODA DE INSTRUIRE: Instruirea si examenele teoretice (Echipament + Principii si Proceduri) se sustin in limba engleza sau in limba romana. Partea teoretica cuprinde capitole referitoare la:

  • Presiunea in sonda;
  • Analiza eruptiilor;
  • Proceduri;
  • Echipamente de suprafata;
  • Metode de omorare a sondei.

GRUP TINTA:  Podari, Sondori punte, lucratori in foraj care participa la acest tip de curs pentru prima data sau persoane care doresc sa intre in industrie.

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.rosau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.