CONTINUTUL CURSULUI: Acest curs ofera o imagine de ansamblu a industriei de foraj marin prin prezentarea operatiunilor, echipamentelor si terminologiei utilizate in acest domeniu. Se organizeaza o vizita la Baza Tubulara Midia, la bordul platformei de foraj Prometeu si ore de familiarizare si practica pe simulatorul de foraj DrillSIM 6000.

OBIECTIVELE CURSULUI: La finalul acestui curs, participantii vor dobandi o mai buna intelegere a industriei de foraj marin, a problemelor cu care se confrunta in toate aspectele legate de activitatea de foraj, cunostinte legate de operatiuni, echipamente si terminologie, principii si proceduri in domeniul controlului sondei, cu un accent deosebit pe aspectele unice ale operatiunilor offshore.

CERTIFICARE: Certificat GSP Training.

DURATA: 5 zile.

CERINTE: Nu este necesara experienta anterioara sau cunoasterea operatiunilor de foraj marin.

METODA DE INSTRUIRE: Instruirea se face in limba romana sau engleza, iar suportul de curs este in limba engleza. La finalul instruirii se administreaza un test grila, in limba engleza.

GRUP TINTA:  Personal fara experienta in domeniul forajului, personal administrativ si de suport, specialisti de mediu, etc. care lucreaza in domeniu sau doresc sa inceapa o cariera in industrie.

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la team@gsptraining.ro sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.