CONTINUTUL CURSULUI: Acest curs isi propune sa prezinte supervizorilor si coordonatorilor de departamente cele mai recente dezvoltari in domeniul operational si al managementului sigurantei, cu aplicare in operatiuni specifice si de ridicare. De asemenea, sunt prezentate si regulamentele locale, nationale si internationale aplicabile in industrie, precum si recomandari speciale adaptate la contextul operational al beneficiarului.

OBIECTIVELE CURSULUI: La finalizarea cu succes a cursului, participantii vor putea sa demonstreze cunostinte avansate cu privire la urmatoarele: cultura sigurantei, regulamente aplicabile in industrie, politici generale cu privire la siguranta si sanatatea in munca, responsabilitatile angajatilor, managementul schimbarii (MoC), comportamente in conditii de siguranta, codul ISM, sisteme de management integrat (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001), documentatie HSE, de inspectii si audit, raportarea HSE, sistemul permiselor de lucru, norme si metode de izolare, bune practici in operatiunile de ridicare, regulamente aplicabile in domeniul operatiunilor de ridicare (reguli LOLER), masurile de prevenire a riscurilor de cadere a persoanelor sau a obiectelor (DROPS), lucrul cu substante periculoase si managementul situatiilor de urgenta.

DURATA: 2 zile

CERTIFICARE: Certificat GSP Training, valabil 2 ani

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Puteti alege si unul dintre pachetele complete de instruire, cu servicii de cazare si masa, transport local si/ sau transfer aeroport.

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin email la office@gsptrainingcenter.com sau telefonic la +40 372 402 177, mobil +40 725 402 822.