GSP Training Center ofera servicii de instruire la nivelul standardelor industriei si garanteaza succesul in cariera al clientilor gratie echipei de profesionisti experimentati si orientati spre calitate.

La GSP Training Center aveti garantia ca veti invata de la cei mai buni, cu sprijinul echipei noastre manageriale formata din specialisti calificati si inovativi.

Misiunea echipei este aceea de a ajuta clientii sa isi atinga obiectivele de cariera prin sporirea cunostintelor si imbunatatirea abilitatilor.

Faceti cunostinta cu echipa noastra:

Mitrut_Caraivan
Mitrut Caraivan

Director

X
Mitrut_Caraivan

Mitrut Caraivan

Director

Mitrut Caraivan a lucrat pentru GSP Training Center intre 2009-2010 luand parte la instalarea si comisionarea simulatoarelor si la procesul de acreditare IWCF. A fost numit director in 2015. Este inginer automatist cu experienta anterioara pe platformele marine de foraj si a lucrat de asemenea pentru PriceWaterhouseCoopers (PwC) Romania. A fost asistent in cadrul Universitatii “Ovidius” din Constanta, Facultatea de Fizica, Electronica, Chimie si Tehnologia Petrolului si, din ianuarie 2014, sef de lucrari in cadrul Facultatii de Stiinte Aplicate si Inginerie.
Domnul Caraivan a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare din Bucuresti, si-a dezvoltat teza de master la Facultät fur Ingenieurwissenschaften in Duisburg-Essen, Germania si are un doctorat in Ingineria Sistemelor la Universitatea Politehnica din Bucuresti.
AngelaDumitrescu
Angela Dumitrescu

Conceptor Formare

X
AngelaDumitrescu

Angela Dumitrescu

Conceptor Formare

Angela a inceput sa lucreze la GSP Training Center in martie 2009 ca profesor si evaluator de limba engleza. Are o vasta experienta in evaluarea competentelor de limba engleza si instruirea personalului companiei, traducerea de documente de specialitate, interpretariat si elaborarea de teste si descriptori de evaluare, certificata national si international.
Din august 2013 este conceptor formare si este responsabila de parcursul instruirilor precum si de acreditarile Centrului de Instruire GSP. Are experienta in gestionarea relatiilor cu clientii, vanzari si contracte.
In anul 2002 a absolvit Facultatea de Litere si Teologie, specializarea Romana-Engleza, din cadrul Univesitatii “Ovidius”, Constanta. Intre 2002-2009 a lucrat ca profesor de limba engleza in cadrul Academiei Navale “Mircea cel Batran”, Constanta.
Din 2012, este evaluator acreditat MARLINS Test of Spoken English (TOSE).
Ioana Giubernea
Ioana Giubernea

Conceptor Formare SSM

X
Ioana Giubernea

Ioana Giubernea

Conceptor Formare SSM

Ioana a inceput sa lucreze pentru GSP Training Center in decembrie 2014. Este Conceptor Formare SSM si este responsabilă de parcursul instruirilor precum si de acreditările GSP Training Center.
Inainte de a se alatura Grup Servicii Petroliere, a ocupat functia de Manager Dezvoltare in cadrul unei companii din Constanta; are experienta in vanzari si in contracte. Ioana este formator certificat de ANC. De asemenea, are certificare si experienta in managementul de proiect.
Ioana Giubernea a absolvit Universitatea “Ovidius”, specializarea Administratie Publica, in 2009. In cadrul aceleiasi facultati a obtinut diploma de Master cu specializarea Administratie Europeana. Are experienta in gestionarea activitatilor ce presupun furnizarea serviciilor, precum si in mentinerea unei legaturi cu beneficiarii.
Horst Wolfgang Iausly
Horst Wolfgang Iausly

Programator Software

X
Horst Wolfgang Iausly

Horst Wolfgang Iausly

Programator Software

Horst s-a alaturat echipei GSP Training Center in 2011. Anterior a lucrat ca mentor in domeniul informaticii in cadrul centrului de cercetare de la Universitatea Deschisa din Koln Hagen / FernUni Hagen (1995-1996). In perioada 1996 – 2001 a lucrat pentru Call Motion AG Hilden in domeniul elaborarii specificatiilor de produs si dezvoltarii Tandem NSK si Windows NT cadrul unor proiecte ample de dezvoltare de aplicatii IT si al dezvoltarii unei aplicatii ACD destinata utilizarii in call-center. Ulterior, Horst a lucrat si pentru T-Systems Germania fiind implicat intr-un proiect de dezvoltare si intretinere a componentelor unei centrale de stocare a datelor (2001-2011). Horst este absolvent al FernUniversität, Hagen, detinand o diploma in inginerie in domeniul informatic.
MihaelaTraistaru
Mihaela Traistaru

Document Controller

X
MihaelaTraistaru

Mihaela Traistaru

Document Controller

Mihaela a inceput sa lucreze la GSP Training Center in noiembrie 2011, ca functionar administrativ si controlor documente.
In anul 2004 a absolvit Colegiul de Birotica, din cadrul Universitatii “Ovidius” Constanta.
Intre 2007-2011 a lucrat ca secretar – executiv in cadrul Ordinului Arhitectilor din Romania – Filiala Teritoriala Dobrogea. Are experienta in gestionarea activitatilor administrative si lucrul cu publicul. Este responsabila de evaluarea si relatia cu furnizorii, contabilitate primara si inregistrari SAP.
Cristian_Craciun
Cristian Craciun

Instructor

X
Cristian_Craciun

Cristian Craciun

Instructor

Cristian s-a alaturat echipei GSP Training Center in anul 2009 pentru acreditarea ca formator-examinator IWCF, acreditare obtinuta in 2010.
Inainte de a se alatura echipei noastre, Cristian a acumulat o experienta de peste 25 de ani in domeniul petrolier, parcurgand toate functiile de la bordul unei platforme de foraj, de la sondor foraj pana la inginer de foraj, in diferite zone de operare: Marea Neagra, Marea Mediterana, Golful Persic, Marea Nordului.
Este absolvent al Facultatii de Fizica, Chimie si Tehnologia Petrolului, specializarea Chimie, din cadrul Universitatii Ovidius, Constanta.
Cristian are certificat de formator acreditat ANC si are o vasta experienta in managementul clasei si relatiilor interpersonale.
StefanDumitrescu
Stefan Dumitrescu

Instructor

X
StefanDumitrescu

Stefan Dumitrescu

Instructor

Stefan a inceput sa lucreze la GSP in aprilie 2010 ca Specialist HSE, in aceasta calitate fiind implicat intr-o serie de proiecte onshore si offshore.
Este practician calificat in domeniul sigurantei si sanatatii ocupationale, cu domeniul principal de expertiza in evaluarea riscurilor operationale si punerea in aplicare a practicilor de lucru sigure concepute pentru a asigura atingerea obiectivelor stabilite si respectarea normelor legale.
Incepand cu octombrie 2013 Stefan a ocupat mai multe posturi mid-management HSE in cadrul companiei, fiind responsabil de imbunatatirea culturii de siguranta in ariile sale de competenta.
In colaborare cu GSP Training Center, elaboreaza si furnizeaza cursuri de instruire si familiarizare HSE atat cu recunoastere interna, cat si internationala (Rig Pass, Instruire de siguranta de baza, Identificarea si investigarea accidentelor si incidentelor).
Stefan a absolvit Universitatea "Ovidius", Facultatea de "Psihologie si Stiinte ale Educatiei" si detine o diploma de Master in "Comunicare si Managementul Resurselor Umane", Universitatea SNSPA, Bucuresti.
In plus, a absolvit cursurile NEBOSH ISG, IWCF Well Control, este instructor acreditat IADC "Rig Pass" si Evaluator Competente aprobat OPITO.