GSP Training Center ofera servicii de instruire la nivelul standardelor industriei si garanteaza succesul in cariera al clientilor gratie echipei de profesionisti experimentati si orientati spre calitate.

La GSP Training Center aveti garantia ca veti invata de la cei mai buni, cu sprijinul echipei noastre manageriale formata din specialisti calificati si inovativi.

Misiunea echipei este aceea de a ajuta clientii sa isi atinga obiectivele de cariera prin sporirea cunostintelor si imbunatatirea abilitatilor.

Faceti cunostinta cu echipa noastra:

Mitrut_Caraivan
Mitrut Caraivan

Director

X
Mitrut_Caraivan

Mitrut Caraivan

Director

Mitrut Caraivan a lucrat pentru GSP Training Center intre 2009-2010 luand parte la instalarea si comisionarea simulatoarelor si la procesul de acreditare IWCF. A fost numit director in 2015. Este inginer automatist cu experienta anterioara pe platformele marine de foraj si a lucrat de asemenea pentru PriceWaterhouseCoopers (PwC) Romania. A fost asistent in cadrul Universitatii “Ovidius” din Constanta, Facultatea de Fizica, Electronica, Chimie si Tehnologia Petrolului si, din ianuarie 2014, sef de lucrari in cadrul Facultatii de Stiinte Aplicate si Inginerie.
Domnul Caraivan a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare din Bucuresti, si-a dezvoltat teza de master la Facultät fur Ingenieurwissenschaften in Duisburg-Essen, Germania si are un doctorat in Ingineria Sistemelor la Universitatea Politehnica din Bucuresti.
AngelaDumitrescu
Angela Dumitrescu

Director Adjunct

X
AngelaDumitrescu

Angela Dumitrescu

Director Adjunct

Angela a inceput sa lucreze la GSP Training Center in martie 2009 ca profesor si evaluator de limba engleza. Are o vasta experienta in evaluarea competentelor de limba engleza si instruirea personalului companiei, traducerea de documente de specialitate, interpretariat si elaborarea de teste si descriptori de evaluare, certificata national si international.
Din august 2013 este conceptor formare si este responsabila de parcursul instruirilor precum si de acreditarile Centrului de Instruire GSP. Are experienta in gestionarea relatiilor cu clientii, vanzari si contracte.
In anul 2002 a absolvit Facultatea de Litere si Teologie, specializarea Romana-Engleza, din cadrul Univesitatii “Ovidius”, Constanta. Intre 2002-2009 a lucrat ca profesor de limba engleza in cadrul Academiei Navale “Mircea cel Batran”, Constanta.
Din 2012, este evaluator acreditat MARLINS Test of Spoken English (TOSE).
Horst Wolfgang Iausly
Horst Wolfgang Iausly

Programator Software

X
Horst Wolfgang Iausly

Horst Wolfgang Iausly

Programator Software

Horst s-a alaturat echipei GSP Training Center in 2011. Anterior a lucrat ca mentor in domeniul informaticii in cadrul centrului de cercetare de la Universitatea Deschisa din Koln Hagen / FernUni Hagen (1995-1996). In perioada 1996 – 2001 a lucrat pentru Call Motion AG Hilden in domeniul elaborarii specificatiilor de produs si dezvoltarii Tandem NSK si Windows NT cadrul unor proiecte ample de dezvoltare de aplicatii IT si al dezvoltarii unei aplicatii ACD destinata utilizarii in call-center. Ulterior, Horst a lucrat si pentru T-Systems Germania fiind implicat intr-un proiect de dezvoltare si intretinere a componentelor unei centrale de stocare a datelor (2001-2011). Horst este absolvent al FernUniversität, Hagen, detinand o diploma in inginerie in domeniul informatic.
MihaelaTraistaru
Mihaela Traistaru

Document Controller

X
MihaelaTraistaru

Mihaela Traistaru

Document Controller

Mihaela a inceput sa lucreze la GSP Training Center in noiembrie 2011, ca functionar administrativ si controlor documente.
In anul 2004 a absolvit Colegiul de Birotica, din cadrul Universitatii “Ovidius” Constanta.
Intre 2007-2011 a lucrat ca secretar – executiv in cadrul Ordinului Arhitectilor din Romania – Filiala Teritoriala Dobrogea. Are experienta in gestionarea activitatilor administrative si lucrul cu publicul. Este responsabila de evaluarea si relatia cu furnizorii, contabilitate primara si inregistrari SAP.
Cristian_Craciun
Cristian Craciun

Instructor

X
Cristian_Craciun

Cristian Craciun

Instructor

Cristian s-a alaturat echipei GSP Training Center in anul 2009 pentru acreditarea ca formator-examinator IWCF, acreditare obtinuta in 2010.
Inainte de a se alatura echipei noastre, Cristian a acumulat o experienta de peste 25 de ani in domeniul petrolier, parcurgand toate functiile de la bordul unei platforme de foraj, de la sondor foraj pana la inginer de foraj, in diferite zone de operare: Marea Neagra, Marea Mediterana, Golful Persic, Marea Nordului.
Este absolvent al Facultatii de Fizica, Chimie si Tehnologia Petrolului, specializarea Chimie, din cadrul Universitatii Ovidius, Constanta.
Cristian are certificat de formator acreditat ANC si are o vasta experienta in managementul clasei si relatiilor interpersonale.
Ciuca Anamaria Atena
Ciuca Anamaria Atena

Consultant Formare

X
Ciuca Anamaria Atena

Ciuca Anamaria Atena

Consultant Formare

Atena a inceput sa lucreze la GSP Training Center in aprilie 2018, ca si consultant formare.

In anul 2017 a absolvit facultatea de Inginerie si Management Naval si portuar, din cadrul Academiei Navale “Mircea Cel Batran” Constanta.

In 2015 a lucrat ca reprezentant vanzari dobandind experienta in comunicare, relatia cu clientii, vanzari si competente in organizarea timpului in functie de prioritati, multitasking, consiliere a clientilor in vederea alegerii produselor sau serviciilor potrivite.

Este responsabila de preluarea solicitarilor de instruire din partea clientilor, asigura suportul logistic si material pentru desfasurarea in bune conditii a instruirilor, evalueaza si relationeaza cu furnizorii, inregistrari SAP, contabilitate primara.

Milcoveanu Livia
Milcoveanu Livia

Coordonator Formare

X
Milcoveanu Livia

Milcoveanu Livia

Coordonator Formare

Livia a devenit membru al echipei GSP Training in anul 2019, ocupand functia de Training Coordinator. In anul 2018 a absolvit Universitatea “Ovidius”, specializarea Studii Americane. Detine o diploma de masterat in Managementul Proiectelor, specializare din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Intre 2015 – 2018, Livia a lucrat ca Assistant Manager la Bursa Romana de Marfuri Constanta. Are experienta in gestionarea activitatilor ce implica lucrul cu publicul.

Este responsabila de colaborarea cu personalul intern si extern si monitorizarea calitatii instruirii, precum si de relatia cu furnizorii de cursuri.

Gata Elena
Gata Elena

Coordonator Formare

X
Gata Elena

Gata Elena

Coordonator Formare

Elena a inceput sa lucreze la GSP Training Center in mai 2021, ca si coordonator formare.

In prezent este studenta la facultatea de Stiinte ale Naturii si Stiinte Agricole, specializare : Ecologie si protectia mediului si in cadrul Facultatii de Pregatire Pedagogica- modul psihopedagogic.

In 2019 a absolvit Liceul Teoretic George Calinescu, filologie bilingv franceza.

Este responsabila de colaborarea cu personalul intern si extern si monitorizarea calitatii instruirii, precum si de relatia cu furnizorii de cursuri.

Constantin Popa
Constantin Popa

Instructor

X
Constantin Popa

Constantin Popa

Instructor

Constantin este la baza ofiter de pompieri, absolvind Facultatea de Pompieri in 2004. Dupa un inceput de cariera "sub arme", a devenit asistent universitar, predand discipline asociate fire safety. Incepand din 2013, colaboreaza cu GSP training fiind acreditat IADC si DROPS pentru cursuri din paleta sigurantei la locul de munca (safety). Constantin se mandreste cu o experienta practica de safety officer/manager in industrii precum offshore si onshore oil and gas drilling, turbine eoliene, systems engineering fiind pasionat de tot ce tine de training, HSEQ si comunicare autentica.

Jean Claudiu Ion
Jean Claudiu Ion

Instructor

X
Jean Claudiu Ion

Jean Claudiu Ion

Instructor

Jean s-a alaturat echipei GSP Training Center in 2015, ca si formator pentru modulele de Confined Space Training, Basic H2S Training si Authorised Gas Tester.

In anul 2005 a absolvit facultatea de Matematica si Informatica, din cadrul Universitatii “Ovidius” Constanta.

Din anul 2006 lucreaza ca reprezentant al firmei germane Drager - Divizia Safety, fiind specializat pentru aplicatii maritime. In peste 15 ani de experienta in domeniul “Marine Safety”, Jean a absolvit cursurile de technician service ale Academiei Drager din Lubeck pentru: detectoare de gaze, echipamente de protectie respiratorie, echipamente protective chimica, cat si pentru modulele de “Confined Space Entry and Work Training”si “H2S Training”. De asemenea, Jean are certificat de formator acreditat ACN.