GSP Training Center, cea mai moderna si complexa baza de de instruire la Marea Neagra, pune la dispozitia clientilor sai o paleta vasta de cursuri de instruire in industria de petrol si gaze, la standarde internationale.

Centru de instruire isi dezvolta continuu oferta de instruire pentru a se adapta astfel cereilor pietei de profil; portofoliul actual include cursuri de foraj, cursuri HSE, precum si cursuri de operare ROV.

Situat in Portul constanta, Dana 34, GSP Training Center se intinde pe o suprafata totala de 2310 metri patrati si dispunde de:

  • 120 de locuri in 4 sali de curs. Fiecare sala de curs are mese individuale care pot fi usor asezate dupa necesitatile fiecarui tip de instruire; se creeaza astfel o atmosfera placuta pentru lucrul pe echipe, pentru prezentari de grup sau examene.
  • 20 de locuri in sala de conferinte.  Sala de conferinte este potrivita pentru orice intalnire de afaceri.
  • 14 birouri care folosesc preponderent iluminatul natural, gratie design-ului indraznet si utilizarii de mari suprafete din sticlă.
  • 50 de locuri în restaurant. Oferta restaurantului include un meniu variat la cele mai inalte standarde de igienă si calitate

Fie ca doriti sa va imbunatatiti cunostintele si abilitatile in diverse domenii ale industriei de petrol si gaze, sau sunteti un manager in cautarea unor oportunitati de perfectionare pentru angajati, GSP Training Center este locul potrivit!