Conferinta IWCF

sept. 16, 2010 Off Comments in Ştiri by

In perioada 23-24 iunie 2010 s-a desfasurat la Centrul de Instruire al GSP intalnirea anuala a membrilor Consiliului de Administratie al IWCF (International Well Control Forum). Forumul International pentru Controlul Sondelor are un rol determinant in industria petroliera la nivel mondial prin aportul deciziilor acestei organizatii care conduc la desfasurarea in conditii de siguranta a activitatilor din industrie.
GSP Training Center a facut o puternica impresie in randul participantilor. Acestia au declarat ca nu au vazut alte centre care sa se poata compara cu cel din Constanta, modern si cu dotari precum simulatorul de ultima generatie DrillSIM 6000. Modernitatea si functionalitatea acestei facilitati de formare si perfectionare profesionala au determinat participantii sa insiste pentru discutarea in viitor in vederea impunerii unui minim standard de cerinte de dotare pentru toate centrele de instruire IWCF din lume.
Sedinta gazduita de GSP Training Center a fost considerata de toti participantii ca fiind foarte importanta datorita deciziilor strategice luate aici.